Teaterresa Stockholm

RAIN MAN

Rain Man

I höst flyttar en värdig uppföljare till megasuccén Så som i Himmelen in på Oscarsteatern. Publiksuccén RAIN MAN är tillbaka, en generös tidsresa direkt in i 80-talet med delvis ny ensemble och på anrika Oscarsteatern.

Rain Man är baserad på den fyrfaldigt Oscars belönade filmen från 1988 med Dustin Hoffman och Tom Cruise i huvudrollerna. Virtuoserna Jonas Karlsson och Robert Gustafsson spelar givetvis huvudrollerna igen men nu tillsammans med stjärnor som Sophia Ledarp, Lars Väringer med flera. Denna underbara och hjärtevärmande föreställning har premiär den 25 september.

Charlie Babbitt (Jonas Karlsson) är en samvetslös streber, en bilhandlare som är snabb i käften och ständigt på jakt efter pengar. Han har under sitt vuxna liv hankat sig fram under mer eller mindre tveksamma omständigheter. När han nås av beskedet att hans förmögne far avlidit ser han en chans att komma ur sin skuldfälla. Glädjen blir dock kortvarig när han får veta att fadern testamenterat alla sina pengar till en för Charlie okänd bror Raymond Babbitt (Robert Gustafsson), som dessutom står under en förvaltare. Brodern bor på ett behandlingshem och är autistisk. Hans vardag består av strikta rutiner och ritualer då han är livrädd för alla förändringar och det som är nytt. Raymond besitter, som vissa med autism, savant-egenskaper d v s hans hjärna bearbetar information som en kraftfull dator. Charlies iver att komma över pengarna gör att han rövar bort brodern och tar med honom på en resa till Las Vegas för att länsa kassorna på Casinon, med hjälp av Raymonds unika egenskaper!

Under resans gång lär Charlie känna sin bror mer och mer, även om det blir både strapatsrikt och äventyrligt på många plan så växer sig kärleken stark mellan dem i denna FEELGOOD-föreställning.

Förutom Robert Gustafsson och Jonas Karlsson ser vi guldbaggevinnaren Sofia Ledarp, Uppsalas stolthet Gustav Levin, mångsidige Lars Väringer, Polly Kisch som gjorde succé i ”Zpanska flugan” och Therésè Andersson Lewis direkt från Så som i Himmelen.

Regi: Emma Bucht

Svensk översättning och bearbetning av manus: Martin Luuk

Rain Man produceras av Vicky Nöjesproduktion och 2Entertain.

Dag 1. 
Avresa tidig morgon från hemorten. Incheckning på Clarion Sign Hotell under eftermiddagen. Kvällen fri.

Dag 2.Efter frukost beger vi oss ut på en liten guidad stadsrundtur i Stockholm för de som önskar, vi avslutar turen vid slottet. Egen tid. Musikalen spelas på Oscarsteatern som ligger på gångavstånd från hotellet.Föreställningen startar 19.30

Dag 3. Vi checkar ut från hotellet efter frukost och påbörjar vår hemresa till Skåne igen. 

 

Pris för denna resan blir 3690 sek/person och då ingår det följande: 

  • Bussresa t/r
  • Övernattning del i dubbelrum inkl frukostbuffé på Clarion Sign Hotell  
  • Teaterbiljett till föreställningen Rain Man
  •  Liten guidad stadsrundtur 
  • Enkelrumstillägg 1200:- 
  • Bokning fram till d 15/6 
  • OBS! Vill man så kan man kombinera två föreställningar då tillkommer biljett priset till Saturday Night Fever som spelas på Chinateatern den 16/10 med 800:-

Välkomna att följa med på denna roliga resa.

Arrangör.  J & Å Busstrafik AB (StarBussar) med lagenlig resegaranti

Facebook
Email
Print

Boka här

(om inget annat anges i texten ovan)